Drag

ABOUT THE
FAMILIA

ONS VERHAAL

Een echt familiebedrijf met liefde voor vis. Generatie op generatie. De vierde inmiddels. Het zit familie Simonis in het bloed, het stroomt door de aderen. Wat eind 19e eeuw begonnen is als een palingrokerij is uitgegroeid tot meerdere locaties op het gebied van vis. Familie Simonis heeft een passie voor vis, deelt die passie voor vis en alles wat daarmee te maken heeft

 

Het restaurant

Beso is ons nieuwste restaurant waarbij onze liefde voor vis en het mediteraanse samenkomen op een bijzondere locatie aan de haven van Scheveningen. Ons restaurant is verdeeld over twee etages met plek tot 180 gasten. Beneden heeft u de mogelijkheid om aan de keuken te dineren. Gasten kunnen bij ons terecht voor een lunch, diner, borrel of evenement. Voor ons draait het in Beso om meer dan alleen topkwaliteit eten en drinken, we richten ons vooral ook op service en beleving. Een avondje uit.

 

Het eten

Beso by Simonis serveert sfeer en Mediteraanse gerechten. Voor vleesliefhebbers en visliefhebbers biedt Beso een brede keuze van gerechten op topniveau.

CHECK OUT OUR OTHER
EVENT LOCATIONS